Toont alle 3 resultaten

Evenementenkraam 2 meter

Door zijn geringe afmeting en het lage gewicht is de evenementenkraam uitermate geschikt voor binnenplaatsing. De kramen worden standaard voorzien van gekleurde bovenzeilen.
Afmetingen evenementenkraam 2 meter:
  • afmetingen planken: 200 x 100 x 70 cm. ( L x B x H )
  • afmetingen bovenzeil: 220 x 200 x 240 cm. ( L X B x H )

Evenementenkraam 3 meter

Door zijn geringe afmetingen en het lichtere gewicht is de 3 meter marktkraam uitermate geschikt voor binnenplaatsing. De kramen worden standaard voorzien van gekleurde bovenzeilen.

Afmetingen evenementenkraam 3 meter:

  • afmetingen planken: 300 x 100 x 70 cm. ( L x B x H )
  •  afmetingen bovenzeil: 320 x 200 x 240 cm. ( L X B x H )

Bij het binnen plaatsen van marktkramen word bij het bepalen van het huurtarief gekeken naar de bereikbaarheid van de locatie. De afstand van de laad/los plek tot aan de locatie waar de kramen geplaatst dienen te worden word berekend als meerwerk, hiervoor worden op basis van een uurtarief extra kosten in rekening gebracht. Omschrijf daarom zo duidelijk mogelijk de locatie waar u de marktkramen geplaatst wilt hebben indien u een aanvraag bij ons doet.

Marktkraam 4 meter

De standaard marktkramen worden geleverd inclusief witte bovenzeilen (brandvertragend en -werend). Tevens kunnen wij de marktkramen van achterzeilen voorzien tegen bijvoorbeeld regen of wind. Deze kunnen vrijwel altijd last-minute bijgeleverd worden.

Afmetingen standaard marktkraam 4 meter:
  • afmetingen planken: 400 x 110 x 70 cm. (L x B x H)
  • afmetingen bovenzeil: 420 x 250 x 250 cm. (L x B x H)