Evenementen

Meimarkt 2023

Zondag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur in Zutphen

Het credo ‘voor ieder wat wils’, wordt ruimschoots waargemaakt op de ouderwets gezellige Meimarkt. De historische marktpleinen in de binnenstad van Zutphen zijn op zichzelf de moeite van het bezoeken waard en lenen zich uitstekend voor het organiseren van een uitgebreide markt. Meer dan 125 kooplieden en standhouders uit het gehele land komen met hun handelswaar naar Zutphen, vanaf de Marspoortstraat tot en met de Spittaalstraat staan er slingerend door het gezellige stadscentrum en over de markten zo’n 125 kramen.

Kinderen kunnen zich op de Meimarkt vermaken in een van de aanwezige attracties. Verder is het koopzondag, de winkels zijn geopend, en er is Muziek in de Stad: geniet op verschillende plekken in de winkelstraten van intieme concerten door internationale straatartiesten. Kortom: een gezellige dag uit voor jong en oud!

Wilt u deelnemen aan dit evenement? Lees dan onderstaande voorwaarden door en schrijf u in door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te sturen naar info@kraamverhuurzutphen.nl.

Inschrijfformulier 2023

Voorwaarden

Wilt u meer informatie? Stel dan uw vraag via het contactformulier.